Ydelser

Ydelser

1:1 sparring og rådgivning

Få overblikket og find retningen for din virksomhed

Jeg stiller de spørgsmål, du har brug for, for at få overblikket og finde retningen for din virksomheds udvikling. Jeg hjælper både iværksættere og de mere erfarne med at finde ind til det, der er kernen i virksomheden, og derfra opbygge et stærkt brand.

Med udgangspunkt i dig og din virksomhed udvikler vi en brandstrategi og lægger en plan for, hvordan du bruger ressourcerne rigtigt, for at implementere strategien, så den skaber værdi for virksomheden, for kunderne og den verden vi alle er en del af.

Branding og konceptudvikling

Få den opmærksomhed virksomheden fortjener

Et stærkt brand bygger på et tydeligt værdisæt, og kommunikerer så det tiltrækker den rigtige målgruppe. Og koncepter, der skaber værdi for kunderne sikrer, at de kommer igen. Og igen.

Sammen udvikler vi løsninger, der skiller din virksomhed ud fra konkurrenterne og tiltrækker kunderne. Vi gør nyskabende idéer til virkelighed, og alt vi gør understøtter og opbygger virksomhedens brand.

Jeg kan hjælpe dig hele vejen – fra idé til implementering.

Foredrag og workshops

Branding, Konceptudvikling og iværksætteri

Jeg har været en del af den kreative branche i 15 år, været selvstændig konsulent i 7 år, startet flere af mine egne projekter og er medejer af et tech-start up. Og jeg deler gerne ud af mine metoder og giver de værktøjer videre, jeg gennem årene har udviklet til at opbygge brands og udvikle værdiskabende koncepter.

Foredrag og workshops tilrettelægger jeg altid med udgangspunkt i deltagernes behov og udfordringer – det er vigtigt for mig, at de går derfra med viden og værktøjer, de kan implementere i dagligdagen.

Skindstad har også løst opgaver for

BettinaYdelser