Udtalelse:

Bettina er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

Nu holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter, samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde  – og vil altid anbefale Bettina til andre. Og gør det, hver gang jeg kan komme til det. Alle skulle ha’ sådan en som Bettina 🙂

Karoline Lynggard
Direktør, BASE Business Bjerringbro

I min virksomhed "Finurligheder" lavede jeg i 2022 og 2023 kreative workshops til Snapsting for børn.

Udtalelse:

”Finurligheder bidrog til at børnekreativiteten virkelig fik flyvehøjde under Snapsting for børn i Viborg. Viborgs status som UNESCO Creative City blev i den grad understøttet af de aktiviteter, som Finurligheder rammesatte. Børnene skabte deres helt egen blomsterkunstværker af de mange forskellige materialer, som Finurligheder entrerede med og Finurligheders instruktører var gode til at guide og støtte – men lade børnekreativiteten blomstre frit.”

Rikke Kamedula Skovsbo, Børnekulturkonsulent Viborg Kommune

BettinaUdtalelser