BASE Business var kunde i min konsulentvirksomhed “Skindstad”
Se casen for BASE Business Bjerringbro her

 

Udtalelse:

Bettina er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

 

Nu holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter, samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde  – og vil altid anbefale Bettina til andre. Og gør det, hver gang jeg kan komme til det. Alle skulle ha’ sådan en som Bettina 🙂

Karoline Lynggaard

Tidl. Direktør

BASE Business Bjerringbro

Henrik Hammerskov  var kunde i min konsulentvirksomhed “Skindstad”

Udtalelse:

Jeg stod overfor nogle ændringer i min virksomhed, hvor jeg ønskede at skabe en ny gren og en ny identitet, men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle gribe det an. Det var vigtigt for mig få hjælp til at jeg fik skabt en stærk synergi mellem min branding, hjemmeside og visuelle fremtoning. Det var vigtigt at finde nogen til at hjælpe mig, som jeg kunne identificere mig med og som kunne hjælpe med under hele udviklingsprocessen. Derfor tog jeg fat i Bettina.

Bettina har været meget professionel at arbejde sammen med. Det har været fedt, at Bettina har været så god til at styre mig igennem alle de step og faser, der har været nødvendige i min konceptudvikling og skabelsen af den visuelle identitet. Derudover har det været en uvurderlig hjælp, at Bettina har lavet beskrivelser og guidelines til dem, der skulle lave selve hjemmesiden, så alt har kørt smurt. Og dem der skulle lave hjemmesiden kunne lave den på meget kort tid på grund af Bettinas forarbejde og guider.

Det har også været fedt at Bettina har inddraget mig i processen, så jeg føler at det endelige resultat er et 100% match til mig.  

Jeg har fået en klarhed og tydelighed i mit nye koncept, som jeg på ingen måde kunne have skabt selv. Hvis ikke jeg havde haft Bettina med i processen, så var jeg aldrig kommet i mål – og slet ikke på så kort tid med så professionelt og godt resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale Bettina, hvis man skal have arbejde med konceptudvikling og branding eller hvis man vil have styrket sin visuelle identitet.

Henrik Hammerskov
Ejer, Excito

I 2022 og 2023 var jeg med min virksomhed "FInurligheder" hyret ind til at lave kreative workshops til Snapsting for børn i Viborg.

Se casen for de kreative workshops her.

Udtalelse:

”Finurligheder bidrog til at børnekreativiteten virkelig fik flyvehøjde under Snapsting for børn i Viborg. Viborgs status som UNESCO Creative City blev i den grad understøttet af de aktiviteter, som Finurligheder rammesatte. Børnene skabte deres helt egen blomsterkunstværker af de mange forskellige materialer, som Finurligheder entrerede med og Finurligheders instruktører var gode til at guide og støtte – men lade børnekreativiteten blomstre frit.”

Rikke Kamedula Skovsbo

Børnekulturkonsulent Viborg Kommune

Hanne Østergaard  var kunde i min konsulentvirksomhed “Skindstad”.
Se Hannes case her.

Udtalelse
Jeg havde brug for en visuel identitet til min virksomhed. Det har taget mig nogle år at skabe den forretning, som jeg drømte om. Og nu hvor jeg har alle elementer på plads; Kunden, kundetypen, produkterne og forretningsplanen, så vidste jeg at du var mit næste step. En visuel identitet, der kunne samle det hele. For det er det, du kan.

Det er heller ikke første gang du har skabt en visuel identitet for mig. Det gjorde du også da jeg var Webshopejer. Den sad lige i skabet.

Du sætter dig ind i hvad min virksomhed skal fremstå som. Og så bruger du elementer fra mig, min måde at arbejde på. Og min personlighed til at skabe den helt særlige ramme. Det er så skøn en proces at være med til. Alt er nøje udvalgt og planlagt. Og jeg er tryg i hele processen. Du er så god til at informerer hvor langt vi er og hvad næste skridt er.

Jeg er ovenud tilfreds til med resultatet. Det siger så meget om mig, min forretning og det kunderne kan forvente at et samarbejde med mig.

Det kan man først forstå, når man har været igennem din proces.

Nu glæder jeg mig bare til at dele det hele med mine kunder og fremtidige kunder.

 

Tak Bettina

Hanne Østergaard
Ejer, seomentorhanne.dk

Ekstramor.dk  var kunde i min konsulentvirksomhed “Skindstad”

Se casen for ekstramor.dk her

Udtalelse
Min hjemmeside og mit generelle visuelle udtryk afspejlede ikke helt mit kundesegment, min faglighed og ej heller personlighed. Det ville jeg gerne lave om på.

Jeg havde set en side, du havde lavet og blev med det samme utroligt begejstret for udtrykket og bookede derfor en indledende samtale. I den indledende samtale blev jeg, både på grund af din indfangende personlighed, men også på grund af din faglighed, helt forvisset om, at du var den rette til at løse opgaven.

Det har været en virkelig interessant og lærerig proces. Og rigtig rart at dele den op i 2 processor, som du gjorde Jeg kunne særligt godt lide din grundighed i ”research-fasen”, som også fik mig til at tænke mig om en ekstra gang.

Grundet geografi har vi ikke haft mødtes en eneste gang ”in real life”. Onlineformatet har fungeret upåklageligt. Jeg føler på ingen måde, at jeg har manglet noget eller der er noget, du ikke har indfanget. Tværtimod. Alle detaljer er med.

Allerede da du viste mig forsiden af mit visuelle udtryk kunne jeg se og mærke, at du havde ramt fuldstændig plet! Jeg er helt utrolig glad for – og stolt af – mit nye udtryk, der fuldstændig afspejler min faglighed, professionalisme og personlighed.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale dig til andre, der vil have et visuelt udtryk til deres virksomhed, der er gennemarbejdet, professionelt og personligt. Kæmpe anbefaling herfra.

Janne Leth Førgaard
København den 4. maj 2023
Ekstramor.dk

Bettina