1:1 Sparring

Få overblikket og find retningen for virksomheden

Vil du gerne udvikle din virksomhed i en ny retning – men har svært ved at formulere det overfor partnere, medarbejder eller bestyrelsen, så de forstår dig?

Synes du ikke du får nok ud af den tid og penge virksomheden bruger på markedsføringen?

Eller mangler du konkrete inputs til, hvordan virksomheden kan tiltrække nye kunder – og få de eksisterende til at vende tilbage.

Så kan 1:1 sparring med Skindstad måske hjælpe dig på vej

Med udgangspunkt i dig og din virksomhed, taler vi om de konkrete udfordringer du står med, og jeg guider dig til at finde de rigtige løsninger.

Jeg har mere end 15 års erfaring med branding, konceptudvikling og visuel kommunikation. og så har jeg selv været selvstændig i 7 år, startet flere virksomheder og er medejer af et tech-startup.

Jeg kan kan guide dig til:

 • Overblik og retning

  Jeg tager dig med op i helikopteren, så du får overblikket tilbage og finder ud af, hvor det er du egentlig gerne vil hen med din virksomhed

 • Bedre brug af ressourcerne til kommunikation og markedsføring

  Vi finder ud af, hvad det er du gerne vil opnå med din markedsføring – og hvordan du kommer længst med de ressourcer virksomheden har.

 • Hvordan du får nye kunder

  Med udgangspunkt i de produkter virksomheden har, finder vi vejen til nye kunder.

 • Tilbagevendende kunder

  Vi finder ud af, hvordan virksomheden bedst skaber værdi for kunderne, så de kommer igen. Og igen.

Sådan arbejder jeg

Jeg tror på, at de virksomhedsejere, der arbejder for mere end kun at tjene penge, er dem, der vinder i fremtiden. Fordi de er med til at forandre verden til det bedre.

Men ofte er det også dem, med hjertet på rette sted, der kan have svært ved at finde den rigtige vej for deres virksomhed. Fordi de ikke vil vinde for enhver pris, men fordi deres virksomhed bygger på ansvarlighed og tillid til andre mennesker.

I min optik er det ikke bløde værdier – men værdier, som et et stærkt fundament under fremtiden virksomheder.

Når du har 1:1 sparring med mig, så tager jeg altid udgangspunk i den du og virksomheden er og kommer med konkrete inputs til, hvordan du løser dine udfordringer. Jeg har værktøjskassen fyldt med metoder indenfor design, kommunikation og branding og jeg  kender udfordringerne som virksomhedsejer både på egen krop og igennem de mange virksomhedsejere og selvstændige har sparret med gennem tiden. Blandt andet som ejer af et arbejdsfællesskab for iværksættere i Ry.

Book 1:1 sparring med mig og få overblikket tilbage og find retningen igen

Du kan enten booke mig til en enkelt session eller købe et klippekort. Beslutter du efter første session, at du gerne vil købe et klippekort, bliver den første session være det første klip.

 • Én session af to timers varrighed i Ry eller via Skype

  Kr. 1.995,- + moms

 • Klippekort til 5 sessioner á 2 timers varrighed i Ry eller via Skype

  kr. 7.975,- + moms (spar kr. 2.000)

Det starter med en afklaring

Kontakt mig på bettina@skindstad.dk, Tlf.: 25 37 40 02 eller skriv en besked her. Så finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer –  uforpligtende og fortroligt. 

Med venlig hilsen

Bettina Skindstad

  Skindstad har også løst opgaver for

  Bettina1:1 sparring