Visuel identitet til ekstramor.dk

Skindstad har designet en ny visuel identitet til Ekstramor.dk, som hjælper mænd og kvinder med at finde vej i rollen som den ikke biologiske forælder i en sammenbragt familie.

Kundecase: Ekstramor.dk

Den visuelle identitet er designet med udgangspunkt i den stemning, Janne skaber i sine konsultationer. Janne er nærværende, imødekommende og løsningsorienteret. Og så tegner hun selv de skønneste illustrationer, som jeg har inddraget i den visuelle identitet.

Skindstad har hjulpet med at:

 

✅ Designe logo

✅ Definere fonte og farver

✅ Designe grafiske elementer

✅ Udarbejde skabeloner til hjemmeside, kundemateriale og sociale medier

✅ Udarbejde trykfiler til postkort og plakat

Ekstramors anbefaling af samarbejdet

Hvorfor ville du gerne have designet en visuel identitet til ekstramor.dk?

Min hjemmeside og mit generelle visuelle udtryk afspejlede ikke helt mit kundesegment, min faglighed og ej heller personlighed. Det ville jeg gerne lave om på.

Hvorfor valgte du at lave et samarbejde med mig?

Jeg havde set en side, du havde lavet og blev med det samme utroligt begejstret for udtrykket og bookede derfor en indledende samtale. I den indledende samtale blev jeg, både på grund af din indfangende personlighed, men også på grund af din faglighed, helt forvisset om, at du var den rette til at løse opgaven.

Hvordan har processen været for dig?

Det har været en virkelig interessant og lærerig proces. Og rigtig rart at dele den op i 2 processor, som du gjorde Jeg kunne særligt godt lide din grundighed i ”research-fasen”, som også fik mig til at tænke mig om en ekstra gang.

Grundet geografi har vi ikke haft mødtes en eneste gang ”in real life”. Onlineformatet har fungeret upåklageligt. Jeg føler på ingen måde, at jeg har manglet noget eller der er noget, du ikke har indfanget. Tværtimod. Alle detaljer er med.

Hvad synes du om det endelige resultat?

Allerede da du viste mig forsiden af mit visuelle udtryk kunne jeg se og mærke, at du havde ramt fuldstændig plet! Jeg er helt utrolig glad for – og stolt af – mit nye udtryk, der fuldstændig afspejler min faglighed, professionalisme og personlighed.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale dig til andre, der vil have et visuelt udtryk til deres virksomhed, der er gennemarbejdet, professionelt og personligt. Kæmpe anbefaling herfra.

Janne Leth Førgaard
København den 4. maj 2023
Ekstramor.dk

Har du brug for hjælp til at designe en visuel identitet til din virksomhed? Lad os tage en snak om mulighederne. Book en afklaringssamtale, og find ud af, om jeg er den rette samarbejdspartner for dig. 

Med venlig hilsen

Indehaver, Skindstad

T:
 +45 2537 4002
bettina@skindstad.dk

Bettina