Visuel Identitet

My Female Academy

My Female Academy er et online univers, der hjælper kvinder til at stå stærkere i sig selv og opnå det, de drømmer om.

Jeg har hjulpet stifterne Heidi de Feuth og Louise Vælds med sparring omkring konceptet og udvikling af My Female Academys visuelle identitet.

Design Manualen

Når man skal opbygge et brand fra bunden, så er det vigtigt at der fra start er sammenhæng i virksomhedens visuelle virkemidler – på den måde sikrer vi, at målgruppen med større sansynlighed husker virksomheden, når de vil købe.

I arbejdet med My Female Academy har vi taget udgangspunkt i det visuelle udtryk på de sociale medier, da det er her, de starter deres kommunikation. Når vi har grundelementerne på plads, så kan vi altid bygge videre, efterhånden som behovet opstår.

Designmanualen indeholder:

 • Moodboard

  Jeg laver altid et moodboard, der på én side sammenfatter det visuelle udtryk. Det er et godt værktøj, når webdesignere, SoMe-medarbejdere og grafikere skal skabe et sammenhængende udtryk på alle kanaler.

 • Logo

  Jeg har designet logoet, så det signalere feminine og professionelle værdier.

 • Fonte

  Vi valgte to fonte, som er meget kontrastfyldte. For at skabe dynamik og tiltrække opmærksomhed.

 • Farver

  Farverne er holdt i guld-nuancer og blåtoner – for at understøtte det professionelle look.

 • Symboler

  Jeg har designet en række symboler, som primært skal bruge på My Female Academys sociale medier – og som skal hjælpe dem med at kommunikere deres koncept.

My Female Academy siger:

Bettina har rådgivet os i forhold til opstart af My Female Academy og vores visuelle identitet og vores branding proces.

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Betina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.

Louise Vælds & Heidi de Feuth, My Female Academy

Skal jeg hjælpe dig med at udvikle en visuel identitet til din virksomhed?

Lad os tage en snak om mulighederne for samarbejde – første møde er altid gratis.

Kontakt
BettinaMy Female Academy