Brandingsamarbejde med BASE Business Bjerringbro

 

Skindstad har et tæt samarbejde med BASE Business i Bjerringbro, som er et erhvervshus for lokale virksomheder. Sammen udvikler vi nye tiltag for at øge synligheden og gøre brugeroplevelse af det lokale erhvervshus endnu bedre.

Kundecase: BASE Business Bjerringbro

Bettina er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business

Sådan samarbejder vi:

Strategi

Sammen har vi lagt en overordnet brandingstrategi, der sikrer at vi arbejder i samme retning, når vi laver markedsføring, kommunikation og konceptudvikling for BASE Business. Strategien tager udgangspunkt i BASEs formål og vision, de værdier huset bygger på og de virksomheder, BASE Business er sat i verden for.

 

Idédvikling

Jeg hjælper med at udvikle nye idéer og koncepter, der sikrer at BASE Business følger med tiden og udvikler sig i takt med det, omverdenenen har brug for.

Skindstad hjælper med:

✅ Indhold til sociale medier, blog og nyhedsbrev

✅ Sparring omkring udvikling af nye koncepter

✅ Markedsføring og grafisk assistance

✅ Indretning og udsmykning i og omkring huset

Design

Jeg sikrer et sammenhængende og professionelt udtryk på sociale medier, i markedsføringen og udsmykningen i huset.

Rådgivning

Finurligheder yder rådgivning og sparring på markedsføring, kommunikation og udvikling af BASE Business. Og hjælper med ad-hoc opgaver som grafisk assistance og udarbejdelse af indhold til sociale medier, nyhedsbreve og blogs.

Nu holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter, samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde  – og vil altid anbefale Bettina til andre. Og gør det, hver gang jeg kan komme til det. Alle skulle ha’ sådan en som Bettina 🙂

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business

Har du brug for hjælp til at give din virksomhed et professionelt og sammenhængende udtryk?

Mangler du én, der sørger for at lave indhold til sociale medier, at dine salgspræsentationer spiller og din markedsføring bliver lavet ordentligt?

Lad os tage en snak om mulighederne. Book en afklaringssamtale, og find ud af, om jeg er den rette samarbejdspartner for dig. 

Med venlig hilsen

Indehaver, Skindstad

T:
 +45 2537 4002
bettina@skindstad.dk

Bettina