Idéudvikling

Værdiskabende og realiserbare idéer

Idéer er nemme nok at få…

Gode idéer kræver indsigt

Når jeg arbejder med idéudvikling, er det altid med et formål om, at idéerne skal skabe værdi for alle aktører i projektet – såvel projektejerne som brugerne.

Jeg arbejder både med idéudvikling på teamniveau, individuelt og i samskabelse med co-workers og brugere i projekter.

Med udgangspunkt i idéudviklingsmetoder, erfaring og indsigter i projekter arbejder jeg målrettet efter først at åbne op for idégenerering derefter at kvalificere hvilke idéer, der giver bedst mening at arbejde videre med. Så vi sikrer, at idéerne dels er værdiskabende, dels mulige at implementere i virkeligheden.

Projekter

Idéudvikling

Kreative Temakasser

Konceptudvikling og design af det visuelle univers omkring Finurligheders Kreative Temakasser, der guider børn igennem en kreativ proces.

Workshop

Idéudvikling

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer, og man er kørt fast og de idéer man kommer op med er enten ikke mulige at realisere eller også er de bare ikke særlig originale…

Lad mig facilitere en workshop for jer.

Jeg har rygsækken fuld af værktøjer, der får kreativiten til at sprudle! Kontakt mig – så tager vi en snak om, hvordan vi skruer en workshop sammen til dig og dit team, der giver jer kvalificerede og konkrete idéer at arbejde videre med.

BettinaIdeudvikling