Om

Bettina Skindstad

I mere end 15 år har jeg hjulpet virksomheder med at tiltrække og opbygge langsigtet loyalitet til kunderne.

Jeg har igangsat flere af mine egne projekter og arbejdet som konsulent siden 2013.

Igennem årene har jeg opbygget en værktøjskasse fyldt med metoder og værktøjer, til at løse udfordringer i forhold til strategi, profilering og konceptudvikling.

Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke værktøjer jeg benytter mig af. Og du er altid velkommen til at tage kontakt – så finder vi sammen ud af, hvilke værktøjer vi skal bruge, for at løse de udfordringer, din virksomhed har.

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Ejer af Skindstad ApS

Min erfaring

Jeg er uddannet på skolen for Visuel Kommunikation, og har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af koncepter og opbygning af værdibaserede brands for store og små virksomheder. Både som ansat hos for eksempel LEGO, som konsulent, ejer af et arbejdsfællesskab for soloselvstændige og stifter af Finurligheder, hvor vi udvikler projekter med fokus på kreativitet i børnehøjde.

Mine kompetencer

Ingen virksomheder er ens, og jeg tager altid udgangspunkt i, hvor I er nu og hvad I har behov for. Jeg kan hjælpe jer med:

  • Strategi

    Både som rådgiver til store og små virksomheder og igangsætter på flere projekter, har jeg oplevet hvor vigtigt det er, at have en tydelig strategi for, hvordan alle idéerne skal gøres til virkelighed.

  • Profilering

    Både som art director hos LEGO, som konsulent og som iværksætter har jeg opnået stor ekspertise i at udvikle og opbygge profiler, der sikrer et stærkt og genkendeligt dna, og tiltrækker den rigtige målgruppe.

  • Konceptudvikling

    Som igangsætter af efterhånden en del projekter, har jeg lært hvor vigtigt det er at udvikle koncepter, der skaber værdi for kunderne og oplevet hvordan netop det, at skabe værdi får kunderne til at komme igen. Og igen.

Det siger de andre

Følg med på Instagram

@skindstad

BettinaOm