Om

Bettina Skindstad

Jeg udvikler virksomheder, der skaber værdi for den enkelte, samfundet og den verden vi alle er en del af.

Innovative løsninger, der sikrer vores børn er bedre fremtid, opstår i de virksomheder, der bygger en forretningsmodel op omkring det, at skabe værdi.

Og innovative virksomheder – det er dem, der kommer til at stå på et sikkert fundament i en uvis fremtid.

Min erfaring

Jeg er uddannet på skolen for Visuel Kommunikation, og har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af koncepter og opbygning af værdibaserede brands for store og små virksomheder. Både som ansat hos for eksempel LEGO, som konsulent, ejer af et arbejdsfællesskab for soloselvstændige og stifter af Finurligheder, hvor vi udvikler projekter, der skaber trivsel og udvikling i børnehøjde.

Mine kompetencer

Ingen virksomheder er ens, og jeg tager altid udgangspunkt i, hvor I er nu og hvad I har behov for. Jeg kan hjælpe jer med:

  • Kommunikationsstrategi

    Både som rådgiver til store og små virksomheder og som virksomhedsejer, har jeg oplevet hvor vigtigt det er, at have en tydelig kommunikationsstrategi.

  • Profilering

    Både som art director hos LEGO, som konsulent og som iværksætter har jeg opnået stor ekspertise i at udvikle og opbygge virksomhedsprofiler, der sikrer et stærkt og genkendeligt dna for jeres virksomhed, uanset hvor I møder kunderne.

  • Konceptudvikling

    Som iværksætter af flere virksomheder, har jeg lært hvordan jeg udvikler koncepter, der skaber værdi for kunderne og oplevet hvordan netop det, at skabe værdi får kunderne til at komme igen. Og igen.

kunderne siger

Kom godt i gang

Kontakt mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

BettinaOm