Om

Mit navn er Bettina Skindstad – og jeg er fuldstændig vild med at skabe koncepter og design, der kan mærkes hos modtageren.

I mere end 10 år har jeg arbejdet med visuel kommunikation. For og med nogle af landets største brands. De sidste 4 år som selvstændig.

Jeg synes livet er for kort til ligegyldigheder, og godtager ikke præmissen om, at vi skal gøre noget bare fordi “sådan plejer vi at gøre”.

Jeg søger konstant nye måder at vende og dreje tingene på, se nye sammenhænge, skabe nye ideer og udvikle visuelle udtryk, som udfordrer det, jeg kan. Og ikke mindst; hjælpe mine kunder med at få budskabet ud til deres kunder. På en måde, så budskabet ikke kun bliver set, men også forstået.

Jeg er skarp på idé- og konceptudvikling, fordi det betyder noget for mig, at det visuelle ikke kun ser godt ud, men formidler kernen af budskabet.

Jeg er allerbedst, når jeg samarbejder med mennesker, der er passionerede og brænder for det, de laver. Og så bruger jeg aldrig den samme opskrift, men har værktøjskassen fuld af metoder, viden og erfaring. Faktisk synes jeg det er sjovest, at lave forskellig typer af opgaver, der kræver forskellige former for kreativ tænkning.

På min LinkedIn-profil får du et mere detaljeret overblik over mine kompetencer og erfaring.

Skal jeg skabe positiv forandring for jeres virksomhed?

Jeg driver et arbejdsfællesskab i Ry, Perron 28, hvor jeg sammen med andre inspirerende solo-selvstændige har skabt et miljø hvor vi kan sparre, samarbejde og udvikle os på tværs af kompetencer.

På min blog, Creative by Heart, inspirerer jeg andre kreative til at tænke dybere end det visuelle udtryk, så vi kan skabe design der skaber positiv udvikling på vores kunders bundlinier.

creativebyheart