Kompetencer

Fra strategi til implementering

Et stærkt brand er

stabilt og skalerbart

Jeg arbejder hele vejen rundt, når jeg bygger, styrker og udvider brands for virksomheder. Jeg har udviklet en metode, som sikrer at vi kommer hele vejen rundt, og virksomheden identitet kommer til at fremstå troværdig og tiltrækker den rigtige målgruppe.

Metoden sikrer også, at vi ikke bruger tid på at ændre noget, der allerede virker – men i stedet bygger videre og skaber en profil for virksomheden, der skaber resonans hos målgruppen.

Fra idé til implementering

Kreative processer, der virker i praksis

KORTLÆGNING

En god kreativ proces bygger på overblik og retning, så vi kommer godt fra start og bruger ressourcerne rigtigt.

UDVIKLING

Jeg har de værktøjer vi har brug for, så vi sammen får de bedste idéer, som i sidste ende skaber værdi for kunderne – og for virksomheden.

UDTRYK

Jeg kan bygge stemninger og skabe visuelle universer, der understøtter det, virksomheden står for og tiltrækker den rigtige målgruppe.

OPBYGGE

På tværs af online og offline medier, sikrer jeg sammenhæng hele vejen rundt, så virksomheden bliver genkendt, uanset hvor I møder kunderne.

Kernekompetencer

Jeg sætter de kompetencer i spil, der giver mening til den givne opgave

Branding

– fra strategi til implementering

Jeg stiller de spørgsmål, ledelsen har brug for, for at kunne lægge den bedste strategi for at udvikle en troværdig virksomhedsprofil, der tiltrækker den rigtige målgruppe.

Og jeg hjælper med at formulere og formidle strategien i en guide eller strateginøgle, som guider medarbejderne til at implementere strategien og opbygge et stærkt brand for virksomheden.

Konceptudvikling

– fra idé til virkelighed

Jeg hjælper jer med at tænke anderledes og udfordre “som vi plejer”, så vi kan udvikle nye, innovative løsninger sammen. Jeg har rygsækken fyldt med de værktøjer vi har brug for, for at vi sammen kan udvikle nye idéer og forvandle dem til brugbare og værdiskabende løsninger.

Løsninger, der skaber værdi for kunderne og virksomheden.

Formidling

Jeg er uddannet i visuel kommunikation, men kan også formidle i ord og billeder. Tilpasset det medie, der kommunikeres på.

Jeg hjælper jer med at formidle jeres budskaber, så kunderne ikke kan stå for dem. Og skabe sammenhæng på tværs af alle medier, så kunderne husker jer, når de vil købe.

Skitsering og visualisering

Jeg skitserer og visualiser idéer og koncepter. Det skaber langt større forståelse, og sikrer at alle i projektet er enige om, hvor vi skal hen.

Samskabelse og brugertests

Der er langt større chance for at skabe noget, brugerne og målgruppen efterspørger, når de indrages i skabelseprocessen og vi tester inden vi lancerer.

Det behøver ikke være en omstændig proces, og man får virkelig meget brugbar information ud af at teste undervejs i processen. Jeg har erfaring med at afholde workshops, især i børnehøjde, for at teste produkter og koncepter.

Grafisk design

Logo, symboler, mønstre, illustrationer… jeg kan designe det meste og sammensætte det til smukke layouts.

Jeg er god til at udforme de overordnede linier i en visuel identitet og formulere den i en designmanual, som sikrer sammenhæng og genkendelighed. Men jeg kan også eksekvere og skabe grafiske design løsninger på alt fra emballage til messestande til online medier.

Eksempler på opgaver jeg har løst

Nedenstående er blot et udsnit, at de mange opgaver jeg har løst for store og mindre virksomheder gennem årene.

BettinaKompetencer