Fra idé til virkelighed

– kreative løsninger, der virker i praksis

Skal du i gang med at udvikle et nyt projekt, der skaber positiv forandring for målgruppen?

 

Eller lægge en brandstrategi, der sikrer din virksomhed eller organisation en fast plads i målgruppens bevidsthed?

 

Eller måske har du brug for hjælp til at opbygge et visuelt univers, der giver din virksomhed eller organisation den opmærksomhed, den har fortjent?

 

Uanset, så har jeg værktøjskassen fyldt med metoder til at udvikle kreative løsninger, der virker i praksis. 

Sammen skaber vi bedre løsninger

Ingen projekter ligner hinanden, og jeg vil altid tage udgangspunkt i den konkrete problemstilling. Sammen laver vi en handlingsplan, der matcher dine ressourcer og behov. Herunder har jeg beskrevet de kompetencer, jeg har mest erfaring med – og kræver dit projekt yderligere kompetencer, har jeg et bredt netværk af dygtige og kompetente samarbejdspartnere.

Branding

– fra strategi til implementering

Jeg stiller de spørgsmål, ledelsen har brug for, for at kunne lægge en brandstrategi, der sikrer at virksomheden

– bruger sine ressourcer optimalt

– tiltrækker den rigtige målgruppe

– bliver husket af målgruppen, når de vil købe 

Og jeg hjælper med at formulere og formidle strategien i en guide eller strateginøgle, som er et konkret værktøj medarbejdere og samarbejdspartnere bruger til at implementere strategien og opbygge et stærkt brand for virksomheden.

Konceptudvikling

– fra idé til virkelighed

Jeg hjælper jer med at tænke anderledes og udfordre “som vi plejer”, så vi kan udvikle nye, innovative løsninger sammen. Jeg har rygsækken fyldt med de værktøjer vi har brug for, for at vi sammen kan udvikle nye idéer og forvandle dem til brugbare og værdiskabende løsninger.

Løsninger, der skaber værdi for kunderne og virksomheden.

Formidling

Jeg er uddannet i visuel kommunikation, men kan også formidle i ord og billeder. Tilpasset det medie, der kommunikeres på.

Jeg hjælper jer med at formidle jeres budskaber, så kunderne ikke kan stå for dem. Og skabe sammenhæng på tværs af alle medier, så kunderne husker jer, når de vil købe.

Skitsering og visualisering

Jeg skitserer og visualiser idéer og koncepter. Det skaber langt større forståelse, og sikrer at alle i projektet er enige om, hvor vi skal hen.

Samskabelse og brugertests

Der er langt større chance for at skabe noget, brugerne og målgruppen efterspørger, når de indrages i skabelseprocessen og vi tester inden vi lancerer.

Det behøver ikke være en omstændig proces, og man får virkelig meget brugbar information ud af at teste undervejs i processen. Jeg har erfaring med at afholde workshops, især i børnehøjde, for at teste produkter og koncepter.

Grafisk design

Logo, symboler, mønstre, illustrationer… jeg kan designe det meste og sammensætte det til smukke layouts.

Jeg er god til at udforme de overordnede linier i en visuel identitet og formulere den i en designmanual, som sikrer sammenhæng og genkendelighed. Men jeg kan også eksekvere og skabe grafiske design løsninger på alt fra emballage til messestande til online medier.

Eksempler på opgaver jeg har løst

Nedenstående er blot et udsnit, at de mange opgaver jeg har løst for store og mindre virksomheder gennem årene.

BettinaKompetencer