Erfaring

I 2017 stiftede jeg Finurligheder sammen med en partner, med det formål at hjælpe børn og deres forældre til at slippe kreativiteten løs derhjemme.

I 2019 overtog jeg det fulde ejerskab af Finurligheder og samarbejder nu med dygtige mennesker om at udvikle projekter i børnehøjde.

Min rolle i projekterne er primært opstart af nye projekter, strategi, idé- og konceptudvikling, profilering og opbygning af det visuelle univers omkring et projekt.

I 2016 stiftede jeg Perron 28 sammen med en partner med det formål at mindre erhvervsdrivende havde et sted at mødes, få sparring og etablere samarbejder på tværs.

Min rolle var at onboarde nye medlemmer og sparring med dem medlemmerne. Desuden opstod der undervejs i perron 28’s levetid mange samarbejder på tværs, og en del af medlemmerne er i dag nære samarbejdspartere på mine andre projekter.

Wise Home er et tech start-up stiftet i 2016 af Per Holst. Jeg har fra starten ageret sparringspartner og bidraget med min viden om brandstrategi og kommunikationsdesign.

Jeg har ad flere omgange hjulpet med at udarbejde pitch decks og investeringsprospekter i forbindelse med fondsansøgninger og investeringsrunder.

Fra 2009 til 2012 var jeg ansat i LEGO CMA som art director, hvor jeg primært udarbejdede LEGO Licensings visual identity og style guides til eksterne partnere, som sikrede at branding og markedsføring af licensprodukter understøttede LEGO brandet.

Efterfølgende var jeg tilknyttet som ekstern konsulent og varetog fortsat udarbejdelse af style guides i samarbejde med LEGO Licensing.

Skindstad har også løst opgaver for

BettinaErfaring