Brandingsamarbejdet

Bruger du for mange ressourcer på din markedsføring – uden du rigtig får nogle resultater ud af det?

Har du svært ved at finde på, hvad du skal poste på sociale medier, skrive på hjemmesiden, i dit nyhedsbrev og øvrig markedsføringsmateriale?

Eller vil du bare gerne koncentrere dig om at drifte din virksomhed, og have én, der sørger for, at der er styr på alt det med at skabe synlighed?

Så er brandingsamarbejdet måske noget for dig.

Mit navn er Bettina Skindstad

Jeg er uddannet grafisk designer, og har arbejdet som art director hos blandt andre Danske Fragtmænd og LEGO.

Jeg har været selvstændig i mere end ti år, hvor jeg har hjulpet virksomhedsejere med at udvikle deres forretning og skabe synlighed for deres virksomhed, jeg har drevet et arbejdsfælleskab for selvstændige, igangsat flere af mine egen projekter og været medejer af et tech-start-up.

Efter en lang karriere i den kreative branche, har jeg styr på de kreative processer og er stærk på strategi og tænker kommercielt. 

Jeg har et stort netværk i det midtjyske erhvervsliv, og jeg ved, hvor vi kan finde gode samarbejdspartnere til aktiviteter og markedsføring, hvis vi har brug for ekstra ressourcer.

Et samarbejde med mig betyder, at du har en tæt samarbejdspartner, der har styr på, hvad der rører sig indenfor branding, markedsføring og trends og tendenser i samfundet. En samarbejdspartner, der er vandt til at arbejde selvstændigt og sætter handling bag ord. En samarbejdspartner, der kan tænke anderledes og se nye muligheder.

Et samarbejde betyder også, at du er klar til at skubbe din virksomhed i en mere professionel retning, hvor markedsføring ikke er noget du quickfixer. Men vi gør det ordentlig. Så det skaber mest mulig værdi for din virksomhed.

Sammen:

 

¡

Lægger vi en brandingstrategi, som er vores køreplan for samarbejdet

 

¡

Laver vi måned for måned en plan for, hvilke aktiviteter vi skal forkusere på, for at styrke din virksomheds position i markedet

 

¡

Sikrer vi, at din virksomhed fremstår attraktiv overfor kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

Få hjælp til:

 

Idéudvikling

Få hjælp til at planlægge, hvilket indhold du skal lave til sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbrevet og andre markedsføringskanaler, som engagerer og motiverer målgruppen.

Strategi 

Sammen lægger vi en strategi for, hvor du – måned for måned – øger kendskabet til din virksomhed og gør den attraktiv overfor kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Design

Skindstad sikrer dig, et sammenhængende, opdateret og professionelt udtrykt. På alt fra virksomhedens digitale platforme til trykte materialer og fysiske lokation.

Formidling

Få hjælp til at skrive, udføre grafiske opgaver, sætte præsentationer op, tage billeder og optage video. uanset om du blot har blot for sparring eller én, der sørger for det hele. 

Kom godt i gang:

 

 

Step 1:

 

Overblik og retning
Vi får overblikket over dine udfordringer og muligheder, og lægger en strategi, der matcher dine ressourcer.

Step 2:

 

Planlægning
Vi laver et årshjul, og planlægger måned for måned, hvad der skal laves af aktiviteter og markedsføring.

 

Step 3:

 

Eksekvering
Du får rådgivning og grafisk assistance i det omfang, du gar brug for det til at eksekvere planen.

Få en 

gratis afklaringssamtale

 

Der er forskel på, hvor meget – eller hvor lidt – hjælp du har brug for. Jeg kan hjælpe dig, uanset om du blot har brug for et godt råd, en hjælpende hånd, eller én, der tager styring og sørger for at synliggøre din virksomhed og aktivere din målgruppe. 

Book en afklaringssamtale, og lad os finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau med et professionelt og sammenhængende udtryk? Og måned for måned opbygge målgruppens kendskab og tilknytning til din virksomhed?

Så ræk ud. Og lad os tage et møde om det.

Efter mødet, udarbejder jeg et oplæg til dig, med mit forslag til, hvordan vores samarbejde kan se ud. Helt uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@skindstad.dk eller ring på tlf. 2537 4002.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner

BettinaBranding